Monday, April 4, 2011

SEMAKIN HARI SEMAKIN PELIK....

Dah lama aku x update blog...smpaikn ular pon dh bape kali tkar kulit dia...
hahaha....nk wat mcm mna...tgan aku ni dh mlas nk taip,,ish2..
yg sbnarnya aku x ad cte...hahaha...ckup la pndahuluan stakat ni dlu....

dh brtahun2 aku smpan pnyakit aku ni....mlas nk jmpa ngan dktor
tp smalam aku wat2 rjin ckit la...tkot plak aku nti dh smbung blaja ja bzy plak..
so,,baek jmpa awal2...tp xdk la awal sgt...hehe!!aku jmpa dktr pon
cbb nk tnya ap pnyakit aku ni....mla2 dktr yg aku jmpa dia x dpat bg jwapan
so..dia sruh aku jmpa dktr laen..maybe dktr yg lbih brpngalman..
bla dh jmpa dgn dktr laen..mmg sah aku ad pnyakit...on the spot dktr bwa
aku p blik emergency..yela!!mak ayah aku stuju ja dktr nk wat time 2 gak....
yg aku ni pk la lpas operate nti mti ke x ley jlan dh ke....smpai kn nurse pon gelak tgk
mka aku cuak sgt....kn aku ckap aku cma nk check ja ap pnyakit aku ni...
msa operate 2 nsib baek la x skit sgt...bape kli kna inject jgn ckap la..x trbilang byknya....
mcm mna pon alhmdulilah...aku dh smakin shat cma ad sdikit bengkak n lebam la...
tp aku dh p mrata tmpat...tba2 ati jd snang smacam ja...maybe dktr 2 hnsem kot
wlaupun dia india tp hnsem jgn ckap la...klah hero mlayu....hehe.....


3 comments: