Wednesday, November 16, 2011

KNAPA AKU YG NERVOUS??

Assalamualaikum..

*waalaikumusalam*..(nk jwab jgk)hoho...
ari ni dh hmpir 2 mnggu aku cti sem..
mknanya cti sem aku dh nk abis....ptanda krg baek ni..hoho
ari jmaat ni aku dh kna blik kolej cbab ari sbtu ad MUET plak..
knapa diorg wat ari sbtu harr??ad spa2 bley tlong jwab kt aku tak??

spnjang cti ni aku tak prepare ap2 pon tuk muet..mklum la
semua ilmu dh di dada la kta kn..haha...tak ap la..
kta biarkn crita psal muet skejap...cbab bcok result UPSR dh kluaq..
hoooreeyyyy!!!aku tak sbar nk tnggu result adk aku yg bley than
buas btoi prngai dia..haha....adk aku ni dia bkn ska
amik byk A's...hoho..so,tak taw la brapa A dlm tgan dia
tp wat msa ni yg aku nmpak dlam tgan dia ad handphone ja...hoho

Aku sgt tkot...lgpon aku yg kna p amik rsult dia..ayah aku kna p kursus plak..
mak plak tak brani sgt..nk tak nk aku la kna p amik tp mak pon ikut skali..
mak tman jela..tak ksah la jnji ad org tman..kalo aku sorg aku pon
tak mau...dh la adk aku ni tak bley jangka sngat...hrap laen tp dpt laen...
jgn mrah yerk adk!!hehe

So..smpai sni jela kot...kalo aku rjin aku bgtaw adk aku dpt bape tu pon
bgantung kt krajinan aku la..bkn bgantung kt rsult dia...haha
Sekian.........

Monday, November 7, 2011

CUTI????

Assalamualaikum
ari ni dh msuk 5 ari aku cuti sem...(sja nk bgtaw)hoho..
tp smpai ari ni aku rsa mcm tak da life laa...
mgkin cbab slama ni bla cti ad homework,tgasan,assgment,kuiz,projek,
model,n many more..hoho..tp kli ni mmg cuci tgn btoi la..
goyang kaki ja spnjang msa,spnjang ari,n spanjang cuti..hehe

tp mcm mna pon nsb baek ad my hubby kn??
slalu trtnggu2 bla la mcej hubby nk msuk...
so..hubby anta2 la slalu..atin sntiasa free...
cbab...........hubby kn my hero....heeeeeeehe

Ok,next..ari raya korban tak bez mna pon...kalo ari raya posa dlu
pon tak bez mcm mna ari rya korban nk bez plak....so,tnggu rya cina plak la..
nmpak mcm bez ja cbab nti msa tu ad mjlis kluarga..
mksdnya..suma ank cucu tok akn brhmpun bsama2..n ank cucu adk tok pon
ad jgk...so..meriah la jwabnya...aku hrap msa 2 kolej aku cuti la..
kalo tak cuti aku mntak cuti la..ap scah kn??haha...

nti plak kakak aku nk kwen dh...rsanya blan 3 taon dpan..
sdih sgt2...rsa mcm tak pcaya ja kak aku dh nk kwen..
ngatkan tak da spa bley amik dia dri aku tp rpanya aku slap bsar..haha
aku hrap nti diorang kekal smpai akhir hayat...n dpat ank comel2..amin..
kalo comel2 bru la aku mngaku mak cik..kalo tak comel tak mau mngaku la..hehe
rsanya smpai sni dlu....sekian...........


Friday, November 4, 2011

CEPATNYA MASA BERLALU.....

Assalamualikum...
ari ni mcm besa la..bgun tdo ja trus ngadap lappy..heeeee
ni la breakfast aku pg2..slagi x kna mrah ngan mak jgn hrap aku nk bgun...
hoho,,nk wat mcm mna...final exam dh abis..mksdnya,,assgment tak da,
bku pon tak payah bca lg,,haha...mmg byk msa trbuang la kn...
tp tak da la buang sgt...sbab aku susah ati jgk la bla pkir psal
exam ari 2...rsa mcm nk ulang blik ja exam tp aku x snggup nk ptah blik msa..
haha..mmg dh tak akn ptah blik pon..."Dear Result,please be nice to me"..

Kpada My Hubby,thanx byk2 sbab tak jemu2 ajar atin yerk...hehe
mmg hubby sntiasa susah snang bsama ngan atin la..
jgn rsau la,,hubby msti dpat result gempak pnya..pcaya la..
lg 2 mnggu dh msuk sem bru..cpatnya msa blalu..rsa mcm bru smalam
ja dftar msuk kolej.....haiya......
hmmmmm last but not least,,slamat ari raya aidil adha kpd suma
umat Islam...bju rya tak da,duet rya pon lg la tak ad......:)
tak pa la...rya ttap rya....haha