Wednesday, November 16, 2011

KNAPA AKU YG NERVOUS??

Assalamualaikum..

*waalaikumusalam*..(nk jwab jgk)hoho...
ari ni dh hmpir 2 mnggu aku cti sem..
mknanya cti sem aku dh nk abis....ptanda krg baek ni..hoho
ari jmaat ni aku dh kna blik kolej cbab ari sbtu ad MUET plak..
knapa diorg wat ari sbtu harr??ad spa2 bley tlong jwab kt aku tak??

spnjang cti ni aku tak prepare ap2 pon tuk muet..mklum la
semua ilmu dh di dada la kta kn..haha...tak ap la..
kta biarkn crita psal muet skejap...cbab bcok result UPSR dh kluaq..
hoooreeyyyy!!!aku tak sbar nk tnggu result adk aku yg bley than
buas btoi prngai dia..haha....adk aku ni dia bkn ska
amik byk A's...hoho..so,tak taw la brapa A dlm tgan dia
tp wat msa ni yg aku nmpak dlam tgan dia ad handphone ja...hoho

Aku sgt tkot...lgpon aku yg kna p amik rsult dia..ayah aku kna p kursus plak..
mak plak tak brani sgt..nk tak nk aku la kna p amik tp mak pon ikut skali..
mak tman jela..tak ksah la jnji ad org tman..kalo aku sorg aku pon
tak mau...dh la adk aku ni tak bley jangka sngat...hrap laen tp dpt laen...
jgn mrah yerk adk!!hehe

So..smpai sni jela kot...kalo aku rjin aku bgtaw adk aku dpt bape tu pon
bgantung kt krajinan aku la..bkn bgantung kt rsult dia...haha
Sekian.........

2 comments: