Sunday, February 20, 2011

AP DAH JDI NGAN ADIK AKU NI?????

Puppy love ni slalunya x smpai ke mna pon.....mcm aku sndri...last2 solo gak kn..haha,,x rmai yg puppy love ni brjaya smpai ke alam prkahwinan...haish,,puppy love bnyi x sdap la..ok2 cinta monyet la snang ckit...mcm story adik aku ni nmanya hafiz fahmi....adik lelaki aku ni dh mla trjebak ngan cinta monyet...msa ari sbtu ari 2 dia p la 2syen cbb taun ni dia amik UPSR...lpas blik dri 2syen ayah aku bwa dia p gunting rmbut....mklum la rmbut dh pnjang..so,,bla dia dh gunting rmbut dia msuk umah then tba2 dia cri camera...heran gak aku smpai dia amik ncet aku tngkp gamba dia....aku tnya la dia knpa tngkp gamba tba2 ni???dia kta sja ja..ok aku x tnya ap2 dh...lpas 2 dia x puas ati lg...dia amik plak camera digital...dia sruh mak aku tngkp gamba..mak aku pon tnya nk wat ap ni...adik aku ckap dia nk boh dlam fb...fuyooo...adik aku pon ngaku la kt mak aku sbnarnya msa dia p 2syen dia ad ska kt seorng bdak prmpuan ni....mak aku ap lg...gelak la...hahaha....lpas 2 mak aku mrah plak....'sjak bla pndai nk ska2 kt orng ni???mak anta hafiz p ngaji bkn sruh p ngorat orng'...kuang3...kn dh kna,,,aku cma tnya adik aku lawa tak bdak 2???adik aku ckap lawa la...haha,,,msa aku drjah 6 dlu pon hingus aku lap kt tdung lg....uwerkkk!!!..hehe,,,ni la dia puan2 dan tuan2 kalo kta tak kwal adik2 kta,,mmg mreka akn hanyut bak kta Faizal Tahir la....Aku tak ksah sgt kalo adik aku nk mnat kt sapa pon jnji dia tak lpa plajaran dia sdah la...soal prasaan mmg tak bley halang tpi kta bley kwal kn????so,,kalo kta ska kt orng 2 brpada2 la ckit....jgn smpai lpa dri sdah la....SEKIAN....

4 comments:

  1. hehe....bdak2 kcik brcinta mmg 'comey' sguh.......
    ..msing2 pon mak yg bli sluar dlm..haish..lwak2..

    ReplyDelete
  2. budak skrg cun2..
    aku dulu darjah 6,pakai tudung siap bubuh plastik nk bagi bulat..haha
    dgn muka aku yg bulat ni..cuba bayangkan...hahaha
    tak de mimpilah nk ada peminat...:-P

    ReplyDelete
  3. isy...ap la ang ni ,mezan....mcm 2 la bru comey...
    zman skang mna ad dh owg wat mcm 2...aku dlu pon wat gak....tp bujur la plak mka aku...hekhek..

    ReplyDelete