Wednesday, February 16, 2011

SUKA SUKI WIF FRENZ.....


Alolaaa......ari ni sprti dlam jdual aku kna blaja moto.......leceh 2 mmg la leceh cbb asyik2 wat bnda yg sma ja brulang-ulang kali...tp mcm besa la time wat break aku pnya moto x pernah bunyi pon cma dngar bunyi tayar ja....kra bley la 2....lpas abis ltihan kwan aku SEHA nmanya,,kwan lama aku ni ajak p TESCO...mla2 brat ati jgk nk p cbb aku x bwak duet bnyak ckit...tba2 aku dngar dia nk blanja aku mkan....wah2,,rzeki trpijak ni...aku pon kta ON....dgn lajunya aku pcut p TESCO tingai SEHA kt blakang cbb trlalu excited....haha,,,kureng btoi aku ni....thanks SEHA cbb blanja aku mkn KFC...ksian plak aku tgk SEHA,,so aku pon bwak kluar la jgk duet stakat mna yg ad jela...orng penganggur mcm aku ni besa la mngalami kgawatan ekonomi yg truk....lpas 2 aku pon ajak SEHA p jmpa kwan lma kmi yg keja kt tmpat game.....x sngka niat kmi yg cma nk mlawat kwan lma tba2 dpt karoke FREE ja kt situ..bos dia baek sgt....ap lg...dh FREE x kn nk nganga ja kot.....kmi pon nyanyi la ngan syahdu skali...haha,,,tp syg sguh msam btoi mike aku...werkkkk!!!!!!.....haha,,ap2 pon kmi enjoy sgt cbb dpt jmpa kwan2...lg enjoy dpt karoke free..hehe,,,jgn rsau kwan2..lpas ni aku akn p kerap lg kt sna slagi free....yela,,dlm dunia ni mna ad free tp kalo dh rzeki trpijak kta amik jela kn...ari ni ari aku..bcok lusa ari korang plak....sma2 la kta doa spaya ari2 kta sntiasa baek slalu.....amin....

No comments:

Post a Comment